Fukssvans.dk » Alle guides » Geringssav » Wolfcraft Geringssav

Bedste Wolfcraft Geringssav: Se top 1

(opdateret juni 2023)

Du er landet på Fukssvans.dk, det helt rigtige sted at finde Wolfcraft geringssave. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Wolfcraft geringssave | ✅ Geringssav-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Wolfcraft geringssave

Her kan du se hele vores liste over de bedste Wolfcraft geringssave som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: wolfcraft smigvinkel til geringssav med markeringsfunktion

  • Dagens pris: 265,95 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 308,-, nu kun 265,95.
    Du sparer 42 kr. / 13 %
  • Fundet hos BoligGigant DK
  • Mærke: Wolfcraft

Sidste produkt på vores liste er wolfcraft smigvinkel til geringssav med markeringsfunktion som vi har fundet til 265,95 hos BoligGigant DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne smigvinkel til geringssav fra wolfcraft er en smart løsning til praktisk måling af vinkler med nøjagtig overførsel til arbejdsemnet.
Den er ideel til gulvlægning og møbelkonstruktion.
Smart løsning til måling af vinkler: Dette tilbehør til geringssav er en smart løsning til praktisk måling af vinkler med nøjagtig overførsel til arbejdsemnet.
Den er et perfekt værktøj til gulvlægning og møbelkonstruktion.2 praktiske plastben: Det første skridt er at skubbe de to plastben ind i hjørnet af væggen og justere dem langs væggene.
Brug låsehåndtaget til at fastgøre dem på plads.Nem at betjene: Håndtaget er designet til nem betjening med kun én hånd fra begge sider, selv i trange arbejdsområder.
Det næste trin er at placere smigvinklen på dit arbejdsemne og markere vinklen.Velegnet til brug som ridsemåler: Smigvinklens måler er også ideel til brug som ridsemåler (til markering af parallelle linjer).
Dette gøres let med skalaen på de bevægelige ben og styrehullet til blyanten.Let at bruge: Placer blot stoppet, indsæt blyanten og træk smigvinklen hen over arbejdsemnet.Farve: Sort og grønMateriale: PlastikMål: 33 x 14,8 x 3,5 (L x B x H)Mål, ben: 32 x 3,5 cm (L x B)Mål, stop: 16,5 x 3,5 cm (L x B)Målerlængde (foldet): 36 cm2 plastben (til måling og overførsel af vinkler)Håndtag med enhåndsbetjening fra begge siderSammenfoldeligt stopSkala på det bevægelige ben (til markering af parallelle linjer)Integreret hul i det bevægelige benTil styring af blyanten, når du bruger markeringsmålerfunktionen…

Se hos BoligGigant DK ❯❯

Andre mærker af geringssave

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste geringssave på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige geringssav til dine behov: