Du er landet på Fukssvans.dk, det helt rigtige sted at finde grensav. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle grensav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Grensav med teleskop

  Vores første anbefaling er “Grensav med teleskop” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Grensav med teleskop Teleskop: 150-250 cm. Savblad 170 mm. Savblad i SK5 stål Håndtag: TRP soft greb…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Green>it Grensav foldbar

   Vores anden anbefaling er “Green>it Grensav foldbar” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Praktisk, foldbar grensav med blødt greb Her har du en 18cm lang grensav fra Green>IT, som er et godt redskab til trimming af træer og buske.
   18 cm. Ergonomisk soft greb Stål blad Se flere save…

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Einhell Grensav m/Teleskopskaft Solo 18V – GE-LC 18 Li T

   • Mærke: Einhell

   Næste anbefaling er “Einhell Grensav m/Teleskopskaft Solo 18V – GE-LC 18 Li T” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   Påsatsen kan vinkles 90°, så der let kan foretages vandrette snit Motordelen kan vinkles i 7 positioner Håndtaget kan vinkles i 4 positioner Justerbart teleskopskaft i aluminium (880-1.820 mm) Justerbart støttegreb med hurtigtspænde Sværd og kæde i høj k…

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Green>it PLUS Foldbar grensav PLUS-210 – 210 mm

    Sidste produkt på vores liste er Green>it PLUS Foldbar grensav PLUS-210 – 210 mm som vi har fundet til 143,- hos Proshop.dk.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Green-it PLUS Foldbar grensav PLUS-210 – 210 mm – 91547Foldbar grensav på 210 mm med impulshærdede savtakkerUdført i stærkt SK5-karbonstål samt lakeret skær, som giver holdbarhed udover det sædvanlige…

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste grensav i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse grensav:

    Dyreste Grensav på listen er Ryobi 18V ONE+ Grensav – RY18PSX15A-120 fra Homeshop.dk med en pris på 1999.00. Billigste udvalgte Grensav er Green>it Grensav foldbar som du kan købe for 39.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 1960 kr.
    Ovenstående Grensav data og priser er hentet fra 8 butikker (Globaltools, Proshop.dk, Haveglad.dk, Toolster.dk, Lystfisk.dk, Bazta.com, Homeshop.dk, Davidsenshop.dk). Alle Grensav tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Grensav guides:

    Fandt du ikke det rigtige Grensav blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Grensav: