Fukssvans.dk » Alle guides » Dekupørsav » vidaXL Dekupørsav

Bedste vidaXL Dekupørsav: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Fukssvans.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL dekupørsave. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vidaXL dekupørsave | ✅ Dekupørsav-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste vidaXL dekupørsave

Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL dekupørsave som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: vidaXL dekupørsav med lys skæredybde 406 mm stål

  • Dagens pris: 1347,- kr.
  • Fundet hos VidaXL DK
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL dekupørsav med lys skæredybde 406 mm stål som vi har fundet til 1347,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores dekupørsav med lys har et langt skarpt blad, der er ideelt til hurtig og præcis skæring i både hårdt og blødt træ.
Denne dekupørsav har en maksimal skærehøjde på op til 57 mm og dybde på op til 406 mm. Den har et vipbart bord, der kan justeres fra 0° til 45° for bedre skærefleksibilitet.
Den robuste stålkonstruktion giver denne dekupørsav stabilitet og holdbarhed.
Pakken indeholder 60 savklinger i 5 forskellige størrelser.
Farve: Sort og sølvfarvet Materiale: Stål Mål, bord: 41,3 x 25,3 mm (L x B) Savklingens længde: 127 mm Maksimal skærehøjde: 57 mm Maksimal skæredybde: 406 mm Strømforsyning: 230 V~50-60 Hz Effekt: 120 W Bord kan vippes fra 0° til 45° Med 60 savklinger i 5 forskellige størrelser Med lys…

Se hos VidaXL DK ❯❯

Andre mærker af dekupørsave

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste dekupørsave på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige dekupørsav til dine behov: