Bedste Einhell Hulsav: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Fukssvans.dk » Alle guides » Hulsav » Einhell Hulsav

Du er landet på Fukssvans.dk, det helt rigtige sted at finde Einhell hulsav. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Einhell hulsav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Einhell Hulsave HSS bi-metal

1: Einhell Hulsave HSS bi-metal

Tilbud: Kun 99.95 69.00 hos Homeshop.dk. Spar 30 kr. / 30 %

KWB Hulsave HSS bi-metal – 49598035HSS bimetal-hulsave, progressiv variabel fortanding, til ultimativ spånfjernelse, HSS-tænder 5 % kobaltlegerede, ekstremt friløb, lang levetid, til stål, støbejern, byggestål, rustfri stålplader, aluminium, bronze, kobbe… læs mere hos Homeshop.dk >>

Dyreste Einhell Hulsav på listen er Einhell HSS bimetal hulsav, Ø56 mm fra Homeshop.dk med en pris på 139.00. Billigste udvalgte Hulsav er Einhell Hulsave HSS bi-metal som du kan købe for 69.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 70 kr. – de 2 Einhell Hulsav vi har fundet koster i gennemsnit 104 kr.
Ovenstående Einhell Hulsav data og priser er hentet fra 2 butikker (Homeshop.dk, Proshop.dk). Alle Einhell Hulsav tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hulsav guides:

Fandt du ikke det rigtige Hulsav blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hulsav:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fukssvans.dk

Mere med Einhell:

Er du vild med Einhell, men Hulsav var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Einhell: