Bedste Fukssvans: Se top 1 (opdateret maj 2022)

Fukssvans.dk » Alle guides » Fukssvans

Du er landet på Fukssvans.dk, det helt rigtige sted at finde fukssvans. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle fukssvans tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Millarco - Håndsav/Fukssvans 550 mm

1: Millarco – Håndsav/Fukssvans 550 mm

Tilbud: Kun 60.00 45.00 hos Bolig Haven. Spar 15 kr. / 25 %

Praktisk håndsav eller fukssvans med ergonomisk håndtag Mangler du en god håndsav/fukssvans har vi denne fra Millarco som er udført i hærdet stål. Det er et nødvendigt værktøj i de fleste redskabskure. Håndsaven er inkl. måleskala og 2 komponent håndtag…. læs mere hos Bolig Haven >>

Dyreste Fukssvans på listen er Millarco – Håndsav/Fukssvans 550 mm fra Bolig Haven med en pris på 45.00. Billigste udvalgte Fukssvans er Millarco – Håndsav/Fukssvans 550 mm som du kan købe for 45.00 hos Bolig Haven. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Fukssvans vi har fundet koster i gennemsnit 45 kr.
Ovenstående Fukssvans data og priser er hentet fra 3 butikker (Bolig Haven, Proshop.dk, Homeshop.dk). Alle Fukssvans tilbud er opdateret i dag 16-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Fukssvans.dk